YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Kontaktinfo

Lissi Andersen

Storegade 5 1. TH

7700 Thisted

Danmark

Telefon: +45 97 92 26 86
Mobil:     +45 21 38 80 97

info@lissiandersen.dk

 


Referencer

Mona Hummelshøj, Thisted

Efter mange tunge løft gennem 26 år som børnepasser og små uheld og knubs gennem årene, har jeg nu besøgt Lissi. jeg fik Lissi henvist gennem gode venner. Mit første besøg var i uge 7. 2012.  Mit problem var, at jeg ikke kunne ligge ned, ikke vende mig og svært ved at trække vejret. Jeg fik løsnet op i skulder og nakke med Kranio-Sakral Terapi. Fik akupunktur i venstre øre. Da jeg var færdig kunne jeg ligge helt fladt uden smerter. Jeg fik endvidere styrket mit imunforsvar med akupunktur. Anden gang 3 uger efter blev en hel anden oplevelse. Mine arme blev længere, min ryg strakt ud, skulder, nakke og mave faldt på plads.Det var en ren afslappende og rolig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Lissi.

Helle Ødum, Randers

Jeg har fået kranio-sakral terapi hos Lissi Andersen jævnligt de sidste 10 år. Jeg får primært behanldinger for at holde kroppen i balance og forebygge at diverse småskavanker skal sætte sig. Desuden oplever jeg, at behandlingerne er behagelige og afstressende.
Da jeg startede med kranio-sakral terapi havde jeg jævnligt migræne, men det forsvandt hurtigt.
På et tidspunkt faldt jeg og slog mit haleben og fik derved et stød op gennem rygraden og op i nakken. Efter et par behandlinger var smerterne væk, og jeg blev rettet ud igen.

Gerda Christensen, Randers

I forbindelse med et forkert løft på mit job som hjemmehjælper på et plejehjem skred en af mine ryghvirver ud af led. Efter bare en behandling var der mærkbar bedring. I løbet af den første behandling kom hvirvlen tilbage på plads, og jeg kunne begynde at bevæge mig igen.
Jeg har valgt at få kranio-sakral terapi med jævne mellemrum for at holde kroppen intakt.

Tobias Christensen, Randers

Jeg hedder Tobias og er 4 år. Jeg er født for tidligt, hvilket bl.a. har medført, at jeg har haft svært ved at lære at tale. Jeg er efterhånden blevet rimelig god til det, men jeg stammer, fordi jeg har så mange ord, der gerne vil ud samtidig. Jeg har fået to behandlinger his Lissi, og allerede efter den første behandling stammede jeg næsten ikke længere - jeg er blevet så dygtig, at pædagogerne i min børnehave spurgte mine forældre hvad der var sket med mig i løbet af weekenden.

Bente Christensen, Skive

Ved en bilulykke i 1998 pådragede jeg mig et piskesmæld.
Af min læge fik jeg anbefalet kranio-sakral terapi, da hun havde gode erfaringer med denne behandlingsform. Af den vej fik jeg kendskab til Lissi Andersen.
Allerede efter én behandling hos Lissi oplevede jeg stor en forbedring. Alle efterfølgende behandlinger har ligeså været utrolig behagelige og alle med god effekt.
Det er utroligt, at jeg med behagelige opleverser kan blive fri for smerter, som jeg havde fået at vide, at jeg skulle lære at leve med resten af livet.

  

 


Her kan du læse nogle af de refenrencer, som jeg har modtaget fra forskellige patienter.